No worry stones

Pris:
60 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2117955
Antal:
Kommentar till butiken:
No worry stone en sten som du håller i handen och låter tummen glida över stenen  fram och tillbaka, för att reducera stress.

Rosenkvarts: 
Denna sten är en kärleksfull mjuk och snäll .
Mycket bra för dom som har svårt att älska sig själv.
Mycket bra för arbetet med det inre barnet.
Rosenkvartsen inger också lugn och harmoni så att du i lugn och ro kan börja tro på dig själv igen.

Bergkristall:
Bergkristall är en klar kvarts. Ska du ha en enda sten så är min åsikt att då ska du ha en bergkristall. Alla färger passerar igenom bergkristall de sänder ut elektriska svängningar och kan överföra energi. Bergkristaller förstärker även andr stenars energi. en utmärkt sten att programmera eftersom dom lagrar information och sänder ut dessa. Bergkristallen ger klarhet på alla områden och är en oumbärlig kristall i din samling.

Karneol:
Denna sten hjälper dig med sexuell obalans och i kroppen, genom att införa trygghet och lugn. Den jobbar även med rädslor som handlar om att inte vara tillräcklig som kvinna. Den är också  värmande tryggande sten som lyfter sinnet och väcker upp livsandarna.


Gul fluorit:
En pigg sten som får oss att tänka klart och är även bra när vi fastnar i  negativt tänkande. Den gula fluoriten har en positiv inverkan på vår mentala styrka  och är mycket bra när vi ska göra stora förändringar och förändra vårat tankesätt till ett mer positivt tänkande

Den säger: kom igen nu, du klarar allt just nu. Jag hjälper dig övervinna dina hinder.

Hematit: En mycket jordande sten som håller oss på marken och inte tillåter några som helst utsvävningar, mycket samlande och mentalt avslappnande.

Falköga: Denna kristall har fått sitt namn pga sin likhet med en rovfågels öga. Den kan hjälpa oss att få djupare insikter med vad som händer i våra liv.  Som att du svävar högt på himlen och tittar ner på dig och tänker, jaha så här är det. Alltså se saker ur ett högre perspektiv fast du är kvar med fötterna på jorden.