Pendlar med längre kedja

Pris:
125 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1717115
Antal:
Kommentar till butiken:
Sodalit kyler ner ett upphettat system tex vid mycket hetta i kroppen. Den både kyler och lugnar. Och när systemet har kylts ner kan vi komma i kontakt med det som vi verkligen vill både göra och uttrycka.

Stjärnstenen är inte en sten utan glas som innehåller kopparpulver.  Eftersom den innehåller koppar kan man ju tänka sig att den leder och fördelar energi, men jag har inte jobbat med denna sten så har inte så mycket erfarenhet av den.

Rodoniten får dig förstå att du har ett hjärta som slår oavbrutet och att det slår för din skull. Och att du  faktiskt har kärlek inom dig som du även kan dela till dig själv. Den är mild och en förstående en bra sten för försoningsarbete.

Aventurin Hjälper dig att bibhålla vårt inre lugn i röriga situationer, samtidigt är det  en glädjesten som för in både glädje och överflöd, då den arbetar på hjärtat med att förstå att du är vad du tänker.

Mineraler och kristaller är naturprodukter, så att därför varierar dom i färg, utseende  storlek och form. Den ena  är inte den andra lik.