Kristallanvändning

Hur renar jag kristaller?

Att lägga ut sina kristaller i naturen är det bästa tycker jag,  du kan även gräva ner de i jorden.  Jag brukar lägga ut kristallerna ca 12 timmar eller tills jag känner att de är rena. Att lägga kristaller på kluster eller slänga in de i en kristallgrotta är också ett bra sätt. Du kan även snabbrena med rökelse, salvia eller med rinnande vatten om du behöver kristallen men inte riktigt hinner vänta 12 timmar, det funkar om det krisar. 

Programmering

Alla kristaller kan du programmera, alltså föra in en önskan i. Sätt dig i stillhet med kristallen eller smycket mellan dina händer, ta några djupa andetag och be kristallen om att hjälpoa dig med det du vill, det kan vara till dig själv eller någon annan som behöver hjälp. Håll kristallen i dina händer tills du känner att kristallen och du är ett. Tacka kristallen för att den vill arbeta med dig, häng på dig smycket eller bär med dig kristallen, är det en stor kristall som har programmerats  ställ den någonstans där du känner att den kan föra ut din önskan.

Fullmåne — magisk kraft

Att ladda kristallerna i fullmånen för in en magisk kraft i kristallen, du kan lägga de på fönsterbrädan, eller om du har balkong eller tomt så lägg ut kristallerna i fullmånen så passar du på att rena de samtidigt.

Hur väljer jag kristaller?

Egentligen behöver vi inte bekymra oss för det, för det är kristallerna som väljer, så när du går runt och tittar på kristaller så kommer någon eller några ”ropa” på dig för dessa vill ha ett samarbete. Eller också kommer de till dig på ett annat sätt

Hur använder jag kristaller?

Du kan använda kristaller på många olika sätt. Att bära de som smycken är ett utmärkt sätt att tillgodogöra sig energin. Du kan också använda kristallerna för någon specifik situation. Det bästa är att använda kristallerna när du sover vilar eller mediterar, under huvudkudden eller hålla den/de i handen. När du slappnar av så ställer kristallerna lättare in sig på din frekvens.

Du kan även lägga de på kroppen någonstans där du känner att du vill ha kristaller när du lägger dig och vilar Du kan också lägga dom på dina chakrapunkter för att balansera dina chakran.

 

0

Din varukorg