Armband chip

Pris:
59 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1889860
Antal:
Kommentar till butiken:
Att bära armband är ett bra sätt att tillgodogöra sig kristallernas energi. 

Ametist: Slappnar av nervsystemet och kopplar upp dig till ditt högre jag

Aventurin: Attraherar in välgång och lycka. En fin kristall som får dig att förstå att du kan följa ditt hjärta

Bergristall: Är en bra sändare och mottagare, passar ypperligt att programmera, bergkristallen har en ren klar energi och funkar också som renande och klargörande

Citrin: Hjälper dig vid dålig självkänsla, citrinen är som en sol som lyser in i dina mörka vrår

Granat: Mycket bra kristall som ger dig en spark i baken när du har svårt att kliva upp från soffan

Karneol: Är värmande och livsgivande kan hjälpa vid sexuella rädslor och kyla.

Lapis Lazuli:  Denna sten är en riktig sanningssten den jobbar bra på vårat sjätte center det tredje ögat, för att rensa och tränga in så att vi ser illusionerna vi bär på för att kunna bli mer klarseeende och lita på det vis er som många gånger ligger fördolt. 

Onyx: Onyx är mycket bra vid avslutningsprocesser när vi vet vad som egentligen inte är bra för oss men  har svårt att släppa gamla mönster, den tvingar inte in dig i en process utan vädjar till ditt förnuft om vad som är bra för dig.

Rosenkvarts: En mild och kärleksfull kristall som talar om för dig att du duger precis som du är, en kristall för kärlek till självet

Rökkvarts:  Jordande, den lyser upp det vi försöker gömma inom oss och när det lyfts fram ur mörkret så blir det gömda inte så farligt att titta på som vi tror och kan då transformeras och släppas.

Sodalit: Kyler ner ett upphettat system, lugnar och ger ro. 

Tigeröga: att stärka och rikta sin egen kraft.

Turkos: Är en riktig glädjesten som lyfter och tar fram det positiva i livet, kan hjälpa vid mycket negativitet

Chakrastenar: I detta armband finns stenar för alla chakran, balanserande.

Månsten: Denna sten är balanserar det emotionella och lugnar ner känslorna, speciellt i den premenstruella fasen. den talar om för oss att vi inte är våra känslor. utan att det endast är ett symptom på något obalanserat. den hjälper dig att lugna ner sinnet och att lyssna igår och att att reda på källan till det som är obalanserat.


Fluorit:
Fluorit är en kristall för fokus, koncentration växande, och en bra kristall för dig som vill lära dig öppna hjärtat på ett tryggt och tillåtande sätt.

Turmalinkvarts: Turmalinkvarts är en kvarts med små nålar av turmalin i.  
Om du väljer denna sten så är du förmodligen inne i  något du inte är nöjd med. Den talar om för oss att nu är det slut med att gnälla och bara sitta och tycka synd om dig själv.

Den hjälper oss att överstiga hindren och få insikten att det finns nya vägar.

Solsten: När vi vill komma i kontakt med vår livsenergi så är solstenen  en verklig klippa. Vi söker alla efter våran inre eld som ger oss både energi självförtroende och livslust. Den kan också väcka vårt begär på alla områden i livet. Men blir du ensidig i ditt begär så kan den också visa dig varför just det begäret har väckts och hela det.

Larimar: Larimar är en sten för fred, fred med sig själ och fred på planeten, med en energi som för känslan och tanken till delfinerna. Kärleksfull, kravlös, den talar om för dig att du duger som du är. Den mildrar skuldkänslor och jobbar med att du ska förstå att du är älskad och att du aldrig är ensam. Den jobbar med den kosmiska intelligensen, hur vi än vrider och vänder på saker och ting så kommer vi aldrig ifrån att vi alla är en del av samma planet. Och det är också larimars budskap, när du är kärleksfull mot dig själv och andra läker också planeten. Det finns en tydlig koppling mellan Sirius och Larimar. 


Mineraler och kristaller är naturprodukter, så att därför varierar dom i färg, utseende  storlek och form. Den ena  är inte den andra lik. 
Så därför är måtten ungefärliga.